Разликата помеѓу виски и ракија!

Има разлика…Еве како пијат во Шкотска, а како во Охрид?!
Па, мора да признаеме дека има разлика, и тоа голема!
Извор: Оhrigani.mkЕве како пијат во Шкотска, а како во Охрид?!
Па, мора да признаеме дека има разлика, и тоа голема!
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: