Решила Маре да се омажи…

Loading...

Решила Маре да се омажи…Решила Маре да се омажи преку оглас и ги навела условите:
Да не пие, да не пуши, да не оди по кафани, да не ме тепа, но и добро да ја прави „онаа работа“.
По безброј неуспешни обиди, и доаѓа на врата сакат човек.
Маре ја отвара вратата и прашува:
Кој си пак сега ти?
Јас дојдов за огласот, ги исполнувам сите твои услови!
Како тоа?
Па… еве, немам раце, не можам да те тепам. Немам нозе, не можам да одам по кафани.
А „онаа работа“? – прашува Маре.
-Па што мислиш, како заѕвонив?Решила Маре да се омажи преку оглас и ги навела условите:
Да не пие, да не пуши, да не оди по кафани, да не ме тепа, но и добро да ја прави

loading...