Ретро: Искрена молба до соседите кои се многу гласни во сезоната на парење!

Молба до соседите!Очигледно веќе не можел да ја поднесе буката која соседите ја прават, па решил јавно да им се обрати.
Па, така напишал „ги замолувам соседите на кои им е сезона на парење, тоа да го пават дискретно и тивко“. 
Себе си се претставила како ненаспиен сосед !Очигледно веќе не можел да ја поднесе буката која соседите ја прават, па решил јавно да им се обрати.
Па, така напишал „ги замолувам

Пронајдете не на следниве мрежи: