Розо моја…

Loading...

Доста иновативно…Баш со „емоции“ ја напишал песната… 🙂
 
На следниот линк можете да видите дали ОВА е најголемата фраерка на Фејсбук?Баш со „емоции“ ја напишал песната… 🙂
 
На следниот линк можете да видите дали

loading...
Loading...