Сакам да ти кажам нешто, но срам ми е!

Loading...

Сакам да ти кажам нешто, но…Дали ова беше добра идеја?!
Да не ви паднало на памет одеднаш да ги кажувате мислите со вашиот партнер!
Фото: BuzzsmileДали ова беше добра идеја?!
Да не ви паднало на памет одеднаш да ги кажувате мисл

loading...
Loading...