Се оженил Перо со некоја Јапонка и…

Loading...

Перо се оженил со некоја Јапонка и отишол да живее на Окинава. По некое време отишол Блажо на гости кај Перо. Седат двајцата, уживаат и Блажо го прашува Перо:Перо се оженил со некоја Јапонка и отишол да живее на Окинава. По некое време отишол Блажо на гости кај Перо. Седат двајцата, уживаат и Блажо го прашува Перо:- Добро бе Перо како се разбирате вие двајца?- Со мимика бе Блажо. Како поинаку?Во тој момент влегла сопругата на Перо, ја извадила дојката и му ја покажала на Перо. Станал Перо, отишол во другата соба и ѝ се качил на мајката на жена си. Кога завршил работа земал кофа со вода и ја истурил врз жена му. Блажо збунет го прашал:- Што направи бе?- Па жена ми ми рече да одам да купам млеко, а јас ѝ реков: Да ти ебам мајката, нели гледаш дека врне?!Перо се оженил со некоја Јапонка и отишол да живее на Окинава. По некое време отишол Блажо на гости кај Перо. Седат двајцата, уживаат и Блажо

loading...
Loading...