Се сеќаваш ли Веро, кога бевме млади и убави…

Loading...

Се сеќаваш ли Веро, кога бевме млади и убавиСе сеќаваш ли Веро,
кога бевме млади и убави….посебно јас…
А сега сме стари и никакви…..посебно ти… 😀
 Се сеќаваш ли Веро,
кога бевме млади и убави….посебно јас…
А сега сме стари и никакви…..посебно ти… 😀
 

loading...
Loading...