Се сексаат Трпе и Трпана, и Трпана почнала еден нов потег, друг нов потег…

Отишол Трпе на печалба и од таму 3 години и праќал на Трпана пари дома. По три години се враќа Трпе дома и што да види. Куќата средена, Трпана ослабена, дотерана, топ. Почнале да се сексаат и Трпана почнала еден нов потег, друг нов потег, трет различен потег од претходните. На Трпе му станало чудно, застанал и ја прашалОтишол Трпе на печалба и од таму 3 години и праќал на Трпана пари дома. По три години се враќа Трпе дома и што да види. Куќата средена, Трпана ослабена, дотерана, топ. Почнале да се сексаат и Трпана почнала еден нов потег, друг нов потег, трет различен потег од претходните. На Трпе му станало чудно, застанал и ја прашал: – Трпано! Ако си била верна од каде ги научи овие нови работи?! – Па Трпе знаеш како е, ти праќаше пари јас плаќав кабловска, гледав странски филмови и од таму научив. Продолжиле да се сексаат и едно време Трпе со сета сила и врзува шамар на Трпана и ивика:– Добро бе, јас цел живот гледам фудбал, па не знам топка да шутнам, ти од гледање кабловска го научи ова!Отишол Трпе на печалба и од таму 3 години и праќал на Трпана пари дома. По три години се враќа Трпе дома и што да види. Куќата средена, Трпан

Пронајдете не на следниве мрежи: