Се уште не сте вработени? Денешните огласи се вистинската можност за вас

Loading...

1. Правник
ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ, за потребите на свој клиент, Еден од најголемите дистрибутивни центри за продажба на компјутери и компоненти како и проектирање и инсталација на комплетна ИТ инфраструктура на територијата на Р.Македонија, Албанија, Косово и Бугарија, објавува оглас за вработување на Правник.
Повеќе на следниот ЛИНК
2. Сезонски работник
Трговското друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје објавува оглас за позиција Сезонски РАБОТНИК за град Битола
Повеќе на следниот ЛИНК
3. Референт за набавки
Во Македонија, во Битлскиот регион, KROMBERG & Schubert изгради фабрика и ќе вработи до 2.500 работници. Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:
Референт за набавки – аплицирајте на следниот ЛИНК1. Правник
ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ, за потребите на свој клиент, Еден од

loading...
Loading...