Шеф вработува нова секси секретарка

Loading...

Шеф вработува нова секси секретарка.Шеф вработува нова секси секретарка. Уште првиот ден и ги кажува правилата:
– Кога ќе речам „Сакам кафе“, сакам кафе. Кога ќе речам „Ајде да правиме извештај“, сакам секс.
– Добро шефе!
Наредниот ден.
– Сакам кафе и извештај.
– Жалам шефе, но во моментов сум на месечна ревизија…
– Добро, тогаш само кафе.
Му го однела кафето и загрижена затоа што го одбила…
– Ако сакаш извештајот ќе го направам усно…
– Не, не, уживај. Веќе го напишав рачно.Шеф вработува нова секси секретарка. Уште првиот ден и ги кажува правилата:
– Кога ќе речам „Сакам кафе“, сакам кафе. Кога ќе р

loading...
Loading...