Семејството некогаш и сега…

Технологијата си го направи своето. Ако порано беше задолжителен ручекот со семејството, сега е сосема спротивно…Сите се внесени во електронските екрани и не си разменуваат ниту збор меѓу себе. Фејсбукот сепак е „поважен“. Но добро, можеби комуникацијата ја одвиваат преку чатот, што мислите? 🙂 Како и да е се работи за доста трагична ситуација кога се одвива во денешницата.Сите се внесени во електронските екрани и не си разменуваат ниту збор меѓу себе. Фејсбукот сепак е „поважен“. Но добро, можеби комуника

Пронајдете не на следниве мрежи: