Си одат тројца гееви по улица и првиов вика…

Си одат тројца гееви по улица и првиов вика-Што би сакал да бидам ружа у парк.-Зошто бе баш ружа?- го прашуваат другите.Си одат тројца гееви по улица и првиов вика-Што би сакал да бидам ружа у парк.-Зошто бе баш ружа?- го прашуваат другите.-Па знаеш, се одмараш на сонце, дојде мажиште некое, те скине, те искористи и те фрли.-Ја сакам да бидам фармерки у бутик-вика вториот. Доаѓа мажиште некое, те земе од полица, те натегне, се профрцка со тебе и згужван те врати.-Ја сакам да бидам возило за брза помош-вика третиот.-Добро бе, зошто баш тоа?-Абе ти се јавуваат итно да дојдеш, те отвараат од позади, ти бутаат нешто долго, те затвараат а ти цело време викаш виу-виу.Си одат тројца гееви по улица и првиов вика-Што би сакал да бидам ружа у парк.-Зошто бе баш ружа?- го прашуваат другите.

Пронајдете не на следниве мрежи: