Синоќа два саата се сексавме со жена ти!

Loading...

Двајца пријатели се караат:Двајца пријатели се караат, и едниов му префрла на другиот…
-Синоќа два саата се сексавме со жена ти!
А другиот одговара:
-Си имал среќа, јас два саати чекав на ред да дојдам до твојата…Двајца пријатели се караат, и едниов му префрла на другиот…
-Синоќа два саата се сексавме со жена ти!
А другиот одговара:

loading...
Loading...