СМС: Кој е најголем број?

Кој е најголем број?Во право е или не?
Слични содржини: 
– Може да се запознаеме? Јас сум Трпе…- Марш, манијаку ни заеден, најде баш овде да ми се пушташ.
Повеќе на ЛИНКОТВо право е или не?
Слични содржини: 
– Може да се запознаеме? Јас сум Трпе…- Марш, манијаку ни заед

Пронајдете не на следниве мрежи: