СМС лудница: Што да и купам на девојка ми за роденден?

Што да и купам на девојка ми за роденден?Па навистина не може да се одлучи..
Има голем проблем 🙂
Слични содржини:
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс. Повеќе на ЛИНКОТ
Наставничката ги испрашува децата во одделението. Лута е:– Петар?!– Што?
Повеќе на ЛИНКОТПа навистина не може да се одлучи..
Има голем проблем 🙂
Слични содржини:
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била

Пронајдете не на следниве мрежи: