СМС на денот: Кога ќерката те прашува што е нимфоманка?

Loading...

Ова е СМС пораката на денот.Што би одговориле вие на вашата ќерка доколку ве праша што е нимфоманка?
Мајката многу даде убаво објавување на прашањата на нејзината ќерка.
На следниот ЛИНК може да ја прочитате урнебесната порака пратена на комшиката.
На следниот ЛИНК може да видите како охриѓанец комуницира со својата жена.
 Што би одговориле вие на вашата ќерка доколку ве праша што е нимфоманка?
Мајката многу даде убаво објавување на прашањата на нејзината ќерк

loading...
Loading...