СМС на денот: Зошто спиеше со мојот сопруг?

Зошто спиеше со мојот сопруг?Можела прво да си праша жената…Не за друго да не се труди за џабе!Можела прво да си праша жената…Не за друго да не се труди за џабе!

Пронајдете не на следниве мрежи: