СМС: Нема шала со интелигентна девојка!

Loading...

Ти си најубавата девојка на светот…Тој мислеше ќе падне на романтика но, нема шала со интелегентна девојка! :)Тој мислеше ќе падне на романтика но, нема шала со интелегентна девојка! 🙂

loading...
Loading...