Снаа оди кај свекрвата на гости…

Loading...

Снаа оди кај свекрвата на гости..Снаа оди кај свекрвата на гости:
– Стави ми една ракија.
– Ти во ред ли си?
– Ќе ти дадам 100 денари!
Свекрвата ѝ ставила ракија.
– Стави ми уште една ракија!
– Ги помина сите граници!
– Еве ти 500 денари!
Свекрвата ги зела парите и ѝ ставила уште една ракија.
– А да испиеме по една ракија заедно? Ќе ти дадам уште 500 денари.
Свекрвата се согласила и испиле по една ракија.
– А да ти удрам еден шамар?
– Ти не си во ред?!
– Ќе ти дадам 1000 денари!
Свекрвата се согласила и снаата ѝ удрила еден силен шамар. Во тој момент на снаата и ѕвони телефонот. ѝ се јавува маж ѝ и ја прашува:
– Драга, ѝ ја даде ли пензијата на мајка ми?
– Да, да, сега и ја давам…Снаа оди кај свекрвата на гости:
– Стави ми една ракија.
– Ти во ред ли си?
– Ќе ти дадам 100 денари!
Свекрвата ѝ с

loading...
Loading...