Со што перете дома?

Со што перете дома?Со што перете дома !?
– Со Билјана.
– И како задоволни сте!?
– Да бе топ пере чекај сега ќе ја викнам БИЛЈАНОООО дojди ваму мори!!! Со што перете дома !?
– Со Билјана.
– И како задоволни сте!?
– Да бе топ пере чекај сега ќе ја викнам БИЛЈАНОООО дojди ваму

Пронајдете не на следниве мрежи: