Со вакви услови секој би се откажал…

Нормално дека ќе се откаже…Тешки услови му постави 🙂
 
На следниот ЛИНК  можете да видите како изгледа танцувањето некогаш и сега!Тешки услови му постави 🙂
 
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: