Срце, си ме изневерил ли ти некогаш?

Како жена проверува дали мажот и ја изневерил? Како жена проверува дали мажот и ја изневерил? Ќе му легне на градите и ќе го праша невино:– Срце, си ме изневерил ли ти некогаш?И потоа само ќе чека, да види дали ќе му се забрза пулсот…Како жена проверува дали мажот и ја изневерил? Ќе му легне на градите и ќе го праша невино:–

Пронајдете не на следниве мрежи: