Што има ново брат?

Loading...

Што има ново брат?Што има ново брат?
– Ништо бев на доктор.
– И што ти рече?
– 200 евра. 
– Абе не прашувам за тоа, туку што имаш?
– 50 евра.
– Аман бе те прашувам што ти фали?
– 150 евра брат..Што има ново брат?
– Ништо бев на доктор.
– И што ти рече?

loading...
Loading...