Што ќе добиете кога ќе споите питбул и шит-цу?

-Што ќе добиете кога ќе споите питбул и шит-цу?
-Булшит.-Што ќе добиете кога ќе споите питбул и шит-цу?
-Булшит.

Пронајдете не на следниве мрежи: