Што ќе правиш за Валентајн?

Што ќе правиш за Валентајн?Изгледа грешно се разбраа… 🙂
 
На следниот ЛИНК погледнете како би изгледал овој пар во кревет!
КОЈ е најголем фарер во село?
ОВА се случува кога се обидувате да креирате лозинка!Изгледа грешно се разбраа… 🙂
 
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: