Што прави Бил Гејтс кога ќе посака телефон Nokia?!

Loading...

Што прави Бил Гејтс кога ќе посака телефон Nokia?!Кога Бил Гејтс ќе посака телефон Nokija, тој не купува еден телефон, тој ја купува цела компанија!
Кога му се може на човекот, зошто да не?Кога Бил Гејтс ќе посака телефон Nokija, тој не купува еден телефон, тој ја купува цела компанија!

loading...
Loading...