Ознака: игри

Останати спортови

Македонската ЕСпорт Федерација најавува натпревари

Време е за официјални еспорт натпревари! Пријавете се на CS:GO, LoL и PES 2020 турнирите во организација на официјалната Македонска Еспорт Федерација! Отворени квалификации за СИТЕ заинтересирани тимови, без исклучок. […]

Занимливости

Дали знаевте дека старите игри на компјутер имале тајна задача? Денес откриваме каква…

Игрите кои Мајкрософт ги нудеше на Виндоус, како што се „Солитер“ и „Фри Сел“ и „Мајнсвипер“ не се нашле таму случајно. Всушност, тие биле наменети за луѓето што побрзо да […]

Занимливости

Првото секс-крстарење во светот ветува многу „кршење на мраз“

Морското патување за возрасни, наречено „Desire“, ќе биде дел од палубата на бродот „Azamara quest“, наесен 2017 година.Најскапата услуга е луксузен апартман, кој чини 11.000 долари, а најприфатлива е цената […]