Ознака: огласи

Вработување

Отворени повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајте

Отворени  повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајтеВо потрага сте по работа а имате одлични комуникациски и преговарачки вештини, мотивирани сте и флексибилни за работа на терен? Ви одговара динамичност во […]

Вработување

ПЕЛИСТЕРКА ВРАБОТУВА! Две слободни работни места

ПЕЛИСТЕРКА ВРАБОТУВА!две слободни работни местаОтворени све две работни позиции во Пелистерка, аплицирајте веднаш: СметководителОтворени све две работни позиции во Пелистерка, аплицирајте веднаш:

Вработување

Искористете ја шансата! Огласот истекува на полноќ! КРОМБЕРГ и Шуберт вработува лица со средно и факултет

КРОМБЕРГ и Шуберт е глобална индустриска групација промарно активна во  автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни  единици: Кабли,  On- board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника.  КРОМБЕРГ и Шуберт е […]

Вработување

Неуромедика најголем работодавец во македонското приватно здравство!-Отворен оглас со 125 работни места

Неуромедика како прв приватен медицински бренд во Македонија веќе влезе во својот јубилеj, 25 години од основањето. На 10.06.2017 ќе прослави четвртина век постоење, време поминато низ константен раст и развој […]

Вработување

Барате работно место во Банка? Го најдовте! Прокредит банка вработува

 Доколку  ги  исполнувате критериумите, веднаш пратете свои податоци.Барате работно место во Банка? Го   најдовте! Прокредит банка вработува За да ве примат  испратете CV и  мотивационо писмо Повеќе детали на следниот […]

Вработување

Отсега ќе можете да работите во Германија, Норвешка и Шведска со македонски пасош

Од сега и Македонците без бугарски пасош ќе можат да работат во некои земји на Европската унија, како Норвешка, Шведска и Германија.Со посета на сајтот, ec.europa.eu/eures, можете да најдете вработување […]

Вести

Арсовска-Томовска: Непотребно се прави драма и политички маркетинг за објавени огласи

Партиски војници или професионални работници. Административците во интерес на партиските препукувања. Секој си ги нарекува како сака и кога сака без да внимава на речникот.– Револтирани велат се чувствуваат само како […]