Ознака: оглас

Вработување

Барате работа? Johnson Matthey вработува

Johnson Matthey вработува Администратор за клучни податоци.Johnson Matthey вработува Администратор за клучни податоци. Работно време понеделник до петок од 8:30 до 16:30  Доколку  сте заинтересирани и  ги  исполнувате условите, аплицирајте […]

Живот

Девојка од село бара маж кој би работел и живеел со неа: Таа за возврат го нуди ОВА!

Ветува дека ќе бидам добра жена, дека ќе готви секој ден и спрема, само стоката и останатите животни мораат да бидат нахранети.Сајтот „Објави Онлајн“, цитира интересна порака за која не […]

Живот

Девојка од село бара маж кој би работел и живеел со неа: Таа за возрат го нуди ова!

„Ветувам дека ќе му бидам добра жена, и дека ќе му готвам секој ден и ќе чистам, само живината мора да биде средена“.Интернет страната „Објави Онајн“ цитира интересен оглас, за […]

Вицотека

Љубовен оглас: „Сакам да ме возиш во гепек и да ти јадам од рака…“

Ваков оглас неодамна беше објавен во еден локален весник.„Млада црна жена бара машко друштво, етничката припадност не е важна. Јас сум многу убава девојка што сака да си игра. Сакам […]

Фото

Хит оглас: „Сине, извини што не верував дека ќе дипломираш!“

На огласните страни на српскиот весник „Политика“, се нашол необичен оглас…Читателите на најстариот дневен весник во Србија, се сретнале со необичен оглас, каде еден татко се покајал што не му […]

Вести

ФЗОМ објави повик за склучување договори за ортопедски помагала

Фондот за здравствено осигурување на Македонија објави јавен повик за склучување договори за издавање на ортопедски и други помагала со ортопедски куќи и здравствени установи- аптеки.Целта, како што соопшти ФЗОМ, […]

Живот

Сопругот ја изневерил по свадбата: Она што го направи оваа невеста подоцна стана ХИТ на социјалните мрежи!

Саманта (28) од Велика Британија стана хит на интернет откако на страницата за аукциски продажби објави дека ја продава својата венчаница за да може да ги покрие трошоците од разводот […]

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода на оглас бара 8 негуватели за деца до 5 години

8 негуватели за деца на возраст до 5 години ќе бидат привремено вработени во градинките во општина Кисела Вода. Работниот ангажман ќе се реализира врз основа на Договорот за соработка […]

Локална самоуправа

Објавен огласот за продажба на 55 парцели во Општина Штип

Според портпаролот на Општината Драган Ристов, парцелите за куќи се по цена од едно евро за метар квадратен. Најмалата е околу 400 метри квадратни, а најголемата околу 500.– Локации за […]

Занимливости

Хрват продава ПРОКОЛНАТА КУКЛА: „Кучињата ја лаат, ноќе шепоти и не можеме да спиеме од неа!“

Во хрватските огласи неодамна вниманието го привлече оној за продажба на „проколната кукла“, која сопственикот очајно се обидува да ја продаде зашто не му дава да спие.Куклата се продава за […]

Uncategorized Вести

ОГЛАС бр. 4/2016

Врз основа на чл.35 од Статутот на Јавното претпријатие за стопанисување со државните шуми ,,Македонски шуми,, п.о. Скопје, директорот на Јавното претпријатие, го објавува следниот: О Г Л А С  бр. […]