Ознака: технологија

Технологија

Фејсбук повторно прави промени – заштитете си ја приватноста и личните податоци!

Секој пат кога Фејсбук менува нешто што е во врска со приватноста, добиваме чувство дека некој ни провалил во домот. Секоја таква промена секогаш предизвикува расправи за тоа што смее, што […]

Технологија

Call of Duty: Black Ops 2 во еден ден заработи половина милијарда долари

Во последните неколку години, секое ново продолжение на видео-играта Call of Duty на Activision успева да го сруши рекордот за број на продадени копии и заработка, а истото важи за […]