Ознака: 2012

Мода

Брутално вистинити коментари за налошо облечените ѕвезди за 2012

Погледнете и прочитајте. Се согласувате ли со нашиот избор? 1. Ванеса Хаџинс Ова е добра комбинација но каде и е цигарата? Имам чувство како да се изнервирала затоа го облекла […]

Занимливости

Америка: Србите се виновни за крајот на светот

''Ќе дојде година со ѓаволскиот број во обратна насока (1999) и тогаш ѓаволот ќе направи светски конфликт за 13 години потоа, целиот свет биде уништен''.  Овој пасус на Нострадамус, Американците […]

Сцена

Адел – артист на годината

  24 годишната пејачка од Англија е првиот музичар кој две години по ред го добива признанието уметник на годината и албум на годината. Магазинот Bilboard ја прогласи за артист […]

Занимливости

Пресметајте го својот подзнак и дознајте повеќе за себе

Сончевиот знак (оној кој сите го знаеме и зависи само од датумот на раѓање) ја претставува нашата душа, внатрешност, карактер и потенцијал, а подзнакот (кој зависи од часот и местото […]