Танцувањето некогаш и сега…

Еволуцијата на танцувањето…Станува се понапредно и понапредно нели? 🙂
 
КАКО изгледа кога девојка ти те лаже без осет!Станува се понапредно и понапредно нели? 🙂
 

Пронајдете не на следниве мрежи: