Тато, дали сакаш да ти кажам виц за полицајци?

Loading...

Тато, дали сакаш да ти кажам виц за полицајци?-Тато, дали сакаш да ти кажам виц за полицајци?
-Ама сине, па и јас сум полицаец!
-Не се грижи, ако треба ќе ти го повторам и 100 пати!-Тато, дали сакаш да ти кажам виц за полицајци?
-Ама сине, па и јас сум полицаец!
-Не се грижи, ако треба ќе ти го повторам и 100 п

loading...