Тато, што е тоа брак?

Синот го прашува таткото програмер: Тато, што е тоа брак?Синот го прашува таткото програмер: Тато, што е тоа брак?
Таткото одговара:
Сине, вака изгледа бракот: Замисли дека имаш брз, бесплатен интернет без лимит, но тој да отвора само еден сајт…Синот го прашува таткото програмер: Тато, што е тоа брак?
Таткото одговара:
Сине, вака изгледа бракот: Замисли дека имаш брз, беспл

Пронајдете не на следниве мрежи: