Топ 5 најсмешни статуси на Фејсбук

Loading...

На социјалната мрежа Фејсбук секојдневно можеме да прочитаме најразлични статуси кои знаат да не насмеат до солзи. 
За вас, се обидовме да ги одвоиме 5-те најсмешни статуси на Фејсбук. 
1. „Едвај чекам да ме допреш кај што се палам. Искрено твојот ТВ“. 
2. „Незнам дали навистина постои принц, но за тоа дека постои коњ сум 100% сигурна“. 
3. „Се сеќаваш кога го пикаше прстот во мене и тоа го повторуваше неколку пати за да сфатиш дека јас сум највкусното нешто на светот? Искрено твојот еурокрем“!
4. „Ние сме опуштени како градите на бабите“!
5. „Крпам скинати кондоми, гаранција 9 месеци“!! 🙂
 На социјалната мрежа Фејсбук секојдневно можеме да прочитаме најразлични статуси кои знаат да не насмеат до солзи.&nbs

loading...
Loading...