Тошо Малерот доживеал сообраќајка

Тошо, батка, доживеал сообраќајна незгода.Тошо, батка, доживеал сообраќајна незгода. Му направиле дислокација на еден од органите на телото, меѓутоа тој се чувствува добро и со помош на медицината ќе најде решение за неговиот проблем.
напомена: клипов се однесува на Тошо Малерот, а не на Васко Тодоров, сите што се заинтересирани за јадење бурек може да кликнат на следниот линкТошо, батка, доживеал сообраќајна незгода. Му направиле дислокација на еден од органите на телото, меѓутоа тој се чувствува добро и со помош на мед

Пронајдете не на следниве мрежи: