Тргни се од тука Кока Коло

Тргни се од тука…Како можеле да дозволат ваква грешка 🙂 Зарем тука се става шишето со Кока Кола.
Им го скрати уживањето на сите мажи кои вчера го гледаа Х фактор.
Се молат продуцентите во следната емисија да нема вакви грешки.
Но, секако ние сме тука за вас, па на следниот ЛИНК убаво може да го погледнете деколтето на Емина од кое боли глава. Како можеле да дозволат ваква грешка 🙂 Зарем тука се става шишето со Кока Кола.
Им го скрати уживањето на сите мажи кои вчера го гледаа Х

Пронајдете не на следниве мрежи: