Трпано, како ми ги переш гаќите?

Трпе ја прашува Трпана:– Трпано, како ми ги переш гаќите?– Па, така, ги ставам во машина за перење.– А ставаш ли уште нешто?Трпе ја прашува Трпана:– Трпано, како ми ги переш гаќите?– Па, така, ги ставам во машина за перење.– А ставаш ли уште нешто?– Прашок нормално.– А уште нешто да не ставаш?– Да, ставам и омекнувач.– Епа тоа е!Трпе ја прашува Трпана:– Трпано, како ми ги переш гаќите?– Па, така, ги ставам во машина за перење.– А ставаш л

Пронајдете не на следниве мрежи: