Трпано зошто ја пеглаш косата

Трпе ја прашува Трпана:– Зошто ја пеглаш косата?– За да ми биде подолга.Следниот ден, докторот го прашува Трпе:– Како рековте дека ја добивте изгореницата на пенисот?– За да ми биде подолга.Следниот ден, докторот го прашува Трпе:– Како рековте дека ја добив

Пронајдете не на следниве мрежи: