Трпе кај психологот…

Loading...

Трпе оди кај психологот:Психологот:
Замислете дека дедо ви умрел…
– Добро, имам уште еден.
– Доцните за погребот.
– Седнувам во автомобилот и … гас.
– Но, вие се плашите од големи брзини.
– Ќе испијам шише ракија за храброст!
– Ете! Кога сте пијан ве запира полиција…
– Ова е Македонија, ќе се „разбереме“…
– Не можете да се „разберете“. Ве застана полицајка.
– Ќе се запознаам и ќе пофлертувам со неа.
– Да, ама таа е многу грда!
– Да, ама јас веќе сум пијан!!!Психологот:
Замислете дека дедо ви умрел…
– Добро, имам уште еден.
– Доцните за погребот.
– Седнувам во авто

loading...
Loading...