Трпе како снаата, добро ли се работи?

Loading...

Се оженил Трпе и по првата брачна ноќ Цветко го прашува:Се оженил Трпе и по првата брачна ноќ Цветко го прашува:– Трпе како снаата, добро ли се работи?– Не бе, ништо посебно!– Да бе, па ти што сакаш, цел град маана и нема најдено, само тебе не ти чини.Се оженил Трпе и по првата брачна ноќ Цветко го прашува:– Трпе како снаата, добро ли се работи?– Не бе, ништо посебно!

loading...