Трпе пател од слаба ерекција и…

Трпе пател од слаба ерекција… Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Трпе среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена, комшии сите селани по ред све живо по*бал… Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот. – Колку апчиња испи?Трпе пател од слаба ерекција… Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Трпе среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена, комшии сите селани по ред све живо по*бал… Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот. – Колку апчиња испи? – 2-3. – А ууууу… си претерал. Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти. Видел невидел Трпе отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал… Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:– Бегајте луѓеееее … Овој пак го полнииии…Трпе пател од слаба ерекција… Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Трпе среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигна

Пронајдете не на следниве мрежи: