Трпе ти мене веќе не ме сакаш…

Loading...

Трпана се жали и му плаче на Трпе:Трпана се жали и му плаче на Трпе:
Трпе ти мене веќе не ме сакаш…
– Да бе, јас другите жени ги сакам, а тебе нема да те сакам…Трпана се жали и му плаче на Трпе:
Трпе ти мене веќе не ме сакаш…
– Да бе, јас другите жени ги сакам, а тебе нема да те сакам…

loading...
Loading...