Умрела бабичка и отишла во рајот…

Loading...

Умрела бабичка и отишла во рајот…Господ ја прашал:
– Добредојде бабо, што би сакала?
– Е сине, јас би сакала да сум жива…
… и тој ја ставил во топломер.Господ ја прашал:
– Добредојде бабо, што би сакала?
– Е сине, јас би сакала да сум жива…
… и тој ја ставил во топломер.

loading...