Урнебесно: Новите знаци во Охрид!

Новите знаци во Охрид!Сега откако знаеме дека Охрид редовно е посетуван од вонземјани, ред е и за нив да има по некој знак! 
Најновата и екслузивна инфомација е дека за вонземјаните кревет во Охрид чини 1.000 денари :)Сега откако знаеме дека Охрид редовно е посетуван од вонземјани, ред е и за нив да има по некој знак! 
Најновата и екслузивна инфомаци

Пронајдете не на следниве мрежи: