Вакво „Селфи“ не сте виделе!

Имавме можност да видиме секакви варијатни на „селфи“ но досега вакво нешто не сме виделе!Се сликала во wc- шолјата?
 
 
На следниот ЛИНК можете да ја видите најдобрата селфи фотка досега!
А , ТУКА погледнете ја најнеуспешната селфи фотка!Се сликала во wc- шолјата?
 
 
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: