Васка од Радовиш бара пријатели на Фејсбук!

Кој си бара ќе си најде…Згодна плавуша, 23 години, витка, висока, интелигентна и ведра, постојано насмејана, во добра финансиска состојба, нема никакви комплекси, без обврски моментално не е во врска, сака друштво и ја сака искреноста, бара пријатели на Фјесбук и продава култиватор од 5KW цена поволна… :))Згодна плавуша, 23 години, витка, висока, интелигентна и ведра, постојано насмејана, во добра финансиска состојба, нем

Пронајдете не на следниве мрежи: