Виц: Црнец

Оди црнец низ пустина и умира од жед. Си оди тој, и во меѓувреме налетува на некоја лампа и од лампата излегол дух… 
Духот: Ме ослободи, затоа ќе ти исполнам три желби. Кои се твоите желби?
Црнецот: Да бидам бел, секогаш да имам доволно вода и да ми седнуваат по 10 различни пи*ки на ден.
Духот му ја исполнил желбата и го претворил во шоља во женско јавно WC.Оди црнец низ пустина и умира од жед. Си оди тој, и во меѓувреме налетува на некоја лампа и од лампата излегол д

Пронајдете не на следниве мрежи: