Виц: Глушец и слон во кино

Се договориле слонот и глушецот да одат в кино. Дошол денот и слонот му рекол на глушецот:
-Абе глувче, прости ми ама заборавив да купам карта и за тебе.
-Епа кога си глупав, јас ќе ја земам картата, а ти некако пикни се.Дошол денот и слонот му рекол на глушецот:
-Абе глувче, прости ми ама заборавив да купам карта и за тебе.
-Епа кога си глупав, јас

Пронајдете не на следниве мрежи: