Виц: Ме зае.. Интер за 100 евра!

Loading...

Се враќа Мујо дома од кладилница  и и дава на Фата ливче и и вели:
-Ме зае** Интер за 100 евра.
Фата му одгорава: 
-Мене Милан, за 200
 
 
 Се враќа Мујо дома од кладилница  и и дава на Фата ливче и и вели:
-Ме зае**

loading...